Minori, alcool și droguri într-un bar din centrul orașului. Autoritățile dorm?!?!

coverrr

Legea ne spune:

**Accesul minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani, neânsoțiți de părinți, reprezentant legal sau însoțitor desemnat, în unitățile de alimentație publică, cum ar fi baruri, cluburi, discoteci și altele asemenea în care se comercializează băuturi alcoolice sau produse din tutun este interzis.** sursa: superioraction.com

Într-un bar din centrul municipiului Călărași, în zona sediului CSM Călărași, se petrec lucruri extrem de grave. Barul respectiv, este amplasat în mijlocul orașului, dar locul a fost ales strategic fiind ascuns de clădirile din jur. În urma unor semnale primite din partea părinților unor minori (noi i-am sfătuit să facă plângere la poliție) care au refuzat să ne permită publicarea numelor (de frică) ne-am hotărât să supraveghem barul respectiv pentru verificarea informațiilor.

Barul „H… & H…”, este se pare un loc de întâlnire pentru mulți minori și consumatori de substanțe interzise. Toate aceste lucruri se întâmplă fără ca nici unul dintre angajați sau administratori ai acestui local să intervină în vreun fel. Nu este unicul local în care sunt permise astfel de lucruri dar se pare că aici lucrurile au scăpat de sub control!

În goana lor după profit, administratorii acestui bar, nu conştientizează gravitatea dramelor sociale create în familiile minorilor prin distrugerea sănătăţii și viitorului acestor tineri.

De parcă nu ar fi fost de ajuns cele relatate mai sus, în același local, izbucnesc frecvent scandaluri, la această locație fiind solicitat cel puțin o dată pe săptămână un echipaj al poliției, în urma apelurilor efectuate de cetăţenii riverani.

Nu vrem să facem pe justițiarii, dar putem face un singur lucru. Facem apel public către autorităţile competente, pentru stoparea fenomenului înainte de apariția primei tragedii.

7 comentarii

  1. Ceea ce se intampla in barul acela lasa multe semne de intrebare, din cate am vazut, se incerca musamalizarea acestui caz prin comentarii si critici negative asupra articolului. Sper să se inchidă maghernița aia de local…

    • Nu e adevarat … In acest bar nu se consuma substante interzise si nu se comercializeaza alcol minorilor cati bani ati luat pentru a spune asta… Cu ce va deranjeaza acest local??

  2. eram cam la două sau trei zile zile pe acolo și copii puneau bani să.și cumpere bere si „legale”, asa cum le numesc ei.

  3. De ce ștergeți comentariile care nu va aduc dreptate?! Haide-ti sa ne spunem cu toți părerea nu? Dacă va înfruntam nu e bine.halal site de știri! !

  4. Mama, parca cine stie ce a scris in articol… Oricum lucrurile astea sunt stiute de toti, putini prefera sa vorbeasca sau sa recunoasca …RESPECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*