Poliţiştii au mers în Parcul Năvodari unde au purtat discuţii interactive cu aproximativ 50 de elevi care se aflau la joacă.

ggggtttttttttttttttttttt

  Poliţiştii de analiză şi prevenire a criminalităţii, împreună cu cei de ordine publică au desfăşurat o activitate pentru prevenirea victimizării minorilor în perioada vacanţei de vară, premergător începerii noului an şcolar.

  În ziua de 25 august a.c., premergător începerii noului an şcolar poliţiştii au mers în Parcul Năvodari unde au purtat discuţii interactive cu aproximativ 50 de elevi care se aflau la joacă.

tttttttttttttttttttttttttttt

  Oamenii legii le-au explicat cum îşi pot proteja bunurile persoanele, li s-a vorbit despre influenţa negativă a unui anturaj neadecvat, au fost învăţaţi cum să evite contactul cu persoanele necunoscute, cum să aleagă cele mai potrivite locuri de joacă, dar şi ce reguli trebuie să respecte în calitate de pietoni.

  La finalul acţiunii fiecare copil prezent în parc a primit un balon cu mesaje preventive scrise de poliţişti.

  Astfel de acţiuni vor fi derulate de poliţiştii de prevenirea criminalităţii, proximitate, ordine publică şi rutieră, pe raza întregului judeţ, atât din mediul urban, cât şi în cel rural.

  Comunicat de presă

2522 vizualizari in total 6 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*