Saint Gobain România- implicare în viața socială a comunității călărășene

????????????????????????????????????

Miercuri, 7 septembrie, în biroul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a avut loc o întâlnire de lucru a reprezentanților CJC, ai Primăriei Municipiului Călărași și ai Saint Gobain România. Este cea de-a doua întâlnire cu aceeași ordine de zi, la prima participând primarul Daniel Ștefan Drăgulin și președintele Vasile Iliuță.

La întâlnirea de miercuri, au participat președintele Vasile Iliuță, vicepreședinții Valentin Barbu și Marian Dinulescu și directorul executiv Daniel Ștefan- din partea CJC, viceprimarul Dragoș Coman- din partea Primăriei Călărași, Nicolas Zamfiresco-președinte DZ Consulting&Finance și Norbert Teschner-General Manager Saint Gobain Building Glass.

Au avut loc discuții cu privire la:

-noul proiect privind o fabrică de parbrize al Saint Gobain în Călărași

-cumpărarea de către Saint Gobain a terenului și halei PIC

-refacerea drumului de 2,2 km Varianta Nord, o prioritate a administrației locale și județene

-identificarea unor soluții privind aprovizionarea cu nisip din zona Dobrogea, rezervele din Bulgaria fiind aproape epuizate

-personalul calificat pentru fabricile Saint Gobain din Călărași.

De menționat ar fi faptul că autoritățile locale și județene prezente au adresat reprezentantului Saint Gobain rugămintea cu privire la o implicare și deschidere mai mare în viața socială a comunității călărășene.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*