Câinele nu pleacă niciodată de la măcelărie/Maria Dragomir își începe cariera politică în P.N.L. cu o minciună

maria2  În conferința de presă de miercuri 19 octombrie 2016, a P.N.L. Călărași a fost prezentată o nouă achiziție ,MARIA DRAGOMIR-deputat PSRo.Aceasta  a afirmat că a primit propunerea din partea PSD Călărași de a prelua functia de președinte executiv. Contactat telefonic,Ion Samoilă,actualul președinte executiv, a afirmat că nu a existat nici măcar o discuție pe tema reântoarcerii Mariei Dragomir în PSD.-,,Nu am discutat niciodată,dar NICIODATĂ,în cadrul partidului despre revenirea Mariei Dragomir în funcția de membru,cu atât mai puțin de preluarea funcției de președinte executiv,,.Această declarație ne avizează să tragem concluzia, că deputatul Maria Dragomir a debutat în politica de dreapta, cu o minciună.

 Pentru aducere aminte,republicăm interviul dat jurnalului Realitatea din Călărași, imediat după încheierea alegerilor locale.

,,Mă bucur că nu am ieșit primar. Nu am candidat cu gândul să câștig PRIMĂRIA. Consider că toate partidele mari au conspirat inclusiv în elaborarea noii legi electorale cu scopul de a dezavantaja partidele mici. Ar fi fost corect ca funcția de primar să fie câștigată prin concurs.

  Începând de azi nu voi mai ajuta pe nimeni, nici măcar cu un sfat. Călărașenii nu merită să fie ajutați. Vor trăi așa cum au ales… nu au nevoie de gospodari, nu vor să fie conduși de o femeie care știe, vrea și poate ” – deputat Maria Dragomir, fost candidat PSRO, pentru funcția de primar al municipiului Călărași.

  Întrebată dacă va continua să facă politică, aceasta a spus că: „ Nu am luat în calcul varianta că voi fi primar. Nu am trăit din politică niciodată și nici nu cred că o voi face. Mă gândesc serios dacă voi continua să activez în politica românească actuală. Trebuie să fiu puțin acidă, dar cetățenii municipiului Călărași, își merită soarta ”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*