”Belușica” și-a început cu stângul cariera politică

capMiercuri, 26 octombrie 2016, a avut loc prima conferință de presă a partidului Mișcarea Populară, filiala Călărași, după fuziunea prin absorbție cu UNPR. Candidatul la funcția de Senator al acestei formațiuni politice, Simona Vlădică, a confundat conferința de presă cu un curs de comunicare. A refuzat sistematic dialogul cu reprezentanții mass-media călărășeni, acest lucru finalizându-se cu părăsirea sălii de ședintă de către ziariștii locali.

Totuși a reușit sa răspundă la o întrebare vis-a-vis de șpăgile pretinse de medicii din spital. Aceasta a încercat să justifice acest fenomen pe motiv că medicii sunt foarte prost plătiți si sunt tentați să pretindă șpăgi. Pentru a o contrazice, vă vom prezenta astăzi valoarea a două contacte de prestări servicii încheiate între Spitalul Județean de Urgență Călărași și medici.

  1. Contractul de prestări servicii nr. 10563/4.07.2016, încheiat între SJU Călărași și SC Cabinet Medical Dr. Ghiță Liviu SRL Călărași pentru 2 ore zilnic (cu excepția zilelor de gardă) și efectuarea a 5 gărzi/lună pe linia de gradă UPU pentru asigurarea urgențelor pediatrice (cu excepția sărbătorilor legale) are valoarea de 6500 lei/lună.

  2. Contractul de prestări servicii nr. 10725/6.07.2016, încheiat între SJU Călărași și Dr. Moldoveanu Dan Alexandru pentru un program de 16h/săptămână, renumerația fiind de 4500 lei/lună.

Vom reveni cu amănunte despre sumele ”modice” încasate de medicii călărășeni în urma încheierii unor contracte de prestări servicii. Vom publica și o copie a contractului de prestări servicii încheiat între SJU Călărași și firma ”Sănătatea Media Group”, companie de PR&Comunicare, producție video și Organizare de evenimente, unde Simona Vladica deține funcția de Director.

3004 vizualizari in total 6 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*