Călăraşiul rămâne un judeţ…galben!/Profesoara de… linişte a pierdut la Borcea!

 

Rezultatul înregistrat de Partidul Naţional Liberal în primul tur al alegerilor prezidenţiale. nu constituie o surpriză pentru nimeni. Tandemul Filipescu,Drăgulin şi Ivanciu a reuşit să demonstreze încă odată că nu poate fi bătut.

Președintele Klaus Iohannis a obținut 36,9% din voturile locuitorilor din judeţ, fiind urmat de Viorica Dăncilă cu 31,5%.

În județul Călărași, a surprins faptul că Dan Barna a fost învins de Mircea Diaconu, la o diferență de două zecimi. Candidatul USR-PLUS a obținut 9%, iar actorul Mircea Diaconu susținut de Alde și Pro România a obţinut 9,2% din voturile călărășenilor.

Surprizele au venit din partea comunei Vâlcelele-primar Nelu Tatu(fiul satului)unde pentru prima dată în istoria alegerilor, nu s-au mai solicitat buletine suplimentare de vot(comuna nu mai constituie un punct de atracţie pentru turişti) şi din comuna Borcea, unde farmecul primarului liberal şi social democrat în acelaşi timp, Aniel Theodor Nedelcu Paţurcă nu a mai fost suficient pentru a convinge borcenii să voteze PSD. Surse demne de încredere, ne-au confirmat că PSD a pierdut alegerile la Borcea, din cauza faptului că, primarul a fost preocupat în ultima vreme să o facă mamă pe senatoarea Roxana Paţurcă şi mai puţin de rezultatul alegerilor.

În municipiul Călărași, clasamentul este următorul : Klaus Iohannis conduce cu 33,68%, urmat de Viorica Dăncilă cu 26,08%. Dan Barna cu 13,06 din voturi şi Mircea Diaconu cu 10,62%.Calarasi

 

1112 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*