ASOCIAȚIA “PRIETENI PENTRU MÂINE”, în parteneriat cu PRIMĂRIA CUZA VODĂ, lansează tuturor copiilor, mici și mari, invitația de a participa la sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului

   ASOCIAȚIA “PRIETENI PENTRU MÂINE”, în parteneriat cu PRIMĂRIA CUZA VODĂ, lansează tuturor copiilor, mici și mari, invitația de a participa la sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului.
   Marți, 1 iunie 2021, începând cu ora 11.00, în Sala de sport al Școlii Gimnaziale nr. 1 Cuza Vodă, vom retrăi nostalgia copilăriei și ne vom încărca cu zâmbete inocente și bucurie!
    Copiii vor avea posibilitatea de a se întâlni cu personaje din poveste și vor participa la diverse activități și jocuri interactive.
   În cadrul proiectului ”Viața la țară altfel”, elevii clasei a V-a B din Școala gimnazială Cuza Vodă, sub coordonarea doamnei Niculina Comănescu, vor organiza o licitație în cadrul unui Târg cu vânzare de produse proprii.
       Asociația ”PRIETENI PENTRU MÂINE” a mai pregătit ateliere de creație, activități educative, pictură pe față, modelare baloane.
      Vă așteptăm cu drag să sărbătorim, împreună, COPILĂRIA!1 i
1588 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*