Vasile Iliuţă a luat bătaie la el acasă

 

 Sâmbătă seara, PSD-iştii călărăşeni sărbătoreau în avans victoria candidatului lor la alegerile locale parţiale pentru fotoliul de primar al comunei Cuza Vodă. Focurile de artificii din curtea fermei lui Marian Vlăsceanu se puteau vedea cu uşurinţă din municipiul Călăraşi. Doar că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Noul prefect Barbu Valentin şi forţele de ordine şi-au făcut exemplar datoria, alegerile desfăşurându-se normal şi legal pentru prima dată în istorie în zona de influenţă a lui Vasile Iliuţă. Singurul câştig  al psd-iştilor a fost un dosar penal deschis pe numele senatorului PSD- Nicuşor Cionoiu pentru ultraj. Acesta, în stilul caracteristic şefului său de partid şi-a permis să ameninţe şefii poliţiei din Călăraşi. Datorită profesionalismului unui jurnalist local- Marian Pârloagă de la publicaţia Atitudinea din Călăraşi, senatorul a ajuns vedetă naţională, materialul realizat de jurnalist, constituind proba materială în dosarul penal respectiv.

După numărarea voturilor s-a validat victoria zdrobitoare a candidatului PNL- Monica Silvia Ceauşescu împotriva candidatului PSD- Marian Vlăsceanu, favoritul preşedintelui Vasile Iliuţă.

Surse de presă ne-au informat că social-democraţii au pus înapoi dopul la şampanie după ce au golit-o.

Modul în care sau desfăşurat alegerile parţiale în comuna Cuza Vodă şi rezultatul înregistrat demonstrează că încet-încet lucrurile intră în normalitate şi Vasile Iliuţă nu mai este Dumnezeu pe pământ!

Sursa foto: Atitudinea din Călăraşi vasile

 

7379 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*