Dragoş Pîslaru- europarlamentar USR: ,Este oficial: am lansat astăzi alături de Cristian Ghinea proiectul #MonitorPNRR, instrument prin care sunt urmărite pas cu pas și diagnosticate pentru implementare corectă jaloanele și țintele din Planul Național de Redresare și Reziliență al României”

usr-calarasi Dragoş Pîslaru, europarlamentar USR în grupul Renew Europe, co-raportorul Parlamentului European privind Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă şi implementarea PNRR la nivel european, şi Cristian Ghinea, coordonator politici publice USR, fost ministru, care a coordonat elaborarea PNRR, au lansat luni, 10 ianuarie, proiectul „MonitorPNRR”, instrument prin care sunt urmărite pas cu pas şi diagnosticate pentru implementare corectă jaloanele şi ţintele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României. A fost lansat de asemenea şi primul raport de analiză – „Buletin de Sănătate PNRR No.1/2022. Prima tranşă de jaloane PNRR – Ce se schimbă, dincolo de bifat?”.

Proiectul este lansat cu sprijinul Parlamentului European, prin grupul Renew Europe.

Pe platforma online https://MonitorPNRR.eu/ sunt evidenţiate în mod transparent jaloanele şi ţintele PNRR, cu termenele aferente şi analiza reală a îndeplinirii acestora. Vor fi publicate periodic aici analize elaborate despre reformele/ţintele esenţiale din PNRR.

MonitorPNRR oferă de asemenea un motor de căutare complex, în PNRR, pe diferite niveluri şi detalii, astfel încât oricine poate afla simplu şi eficient informaţiile care îl interesează.

„Salut lansarea platformei MonitorPNRR, un instrument care integrează competenţa şi profesionalismul celor care au contribuit la crearea unei oportunităţi unice la nivel european şi în România. USR a dus acest proiect de la început, datorită eforturilor europarlamentarilor USR de a crea această şansă la nivel european, până la final, când miniştrii USR au elaborat PNRR în timpul guvernării. Acum ne dorim ca, prin eforturile noastre, să ne asigurăm că PNRR va fi implementat în interesul românilor şi de aceea vom oferi transparenţă deplină în monitorizarea acestui program crucial pentru modernizarea României”, a spus Dacian Cioloş, preşedinte USR.

Dragoş Pîslaru- europarlamentar USR: ,Este oficial: am lansat astăzi alături de Cristian Ghinea proiectul #MonitorPNRR, instrument prin care sunt urmărite pas cu pas și diagnosticate pentru implementare corectă jaloanele și țintele din Planul Național de Redresare și Reziliență al României.
Am lansat tot astăzi și primul raport de analiză – „Buletin de Sănătate PNRR No.1/2022. Prima tranșă de jaloane PNRR – Ce se schimbă, dincolo de bifat?”.
Proiectul MonitorPNRR, care poate fi accesat aici: https://monitorPNRR.eu, este lansat cu sprijinul Parlamentului European, prin grupul Renew Europe.
Pe platforma online sunt evidențiate în mod transparent jaloanele și țintele PNRR, cu termenele aferente și analiza reală a îndeplinirii lor. Tot aici vor fi publicate periodic analize elaborate despre reformele/țintele esențiale din PNRR”.
376 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*