Comunicarea reprezintă un proces esenţial de menţinere a legăturilor interumane

    Comunicarea reprezintă un proces esenţial de menţinere a legăturilor interumane, care stă la baza organizării sociale. Scopul comunicării este cel de informare, motivare, convingere , instruire, încurajare.

   Comunicarea interumană este extrem de complexa şi aplicată cu succes de majoritatea liderilor locali ai PSD Călăraşi. Spre deosebire de alţi lideri de pe malul Borcei, care se rezumă la transmiterea mesajelor seci pe reţelele de socializare pentru a avea ce raporta la centru, social democraţii sunt în permanentă legătură cu cetăţenii judeţului.

  Mihăiţă Beştea este unul dintre social democraţii care se întâlneşte constant cu cetăţenii, îi ascultă, consiliază şi încearcă să găsească soluţii în rezolvarea problemelor cu care aceştia se confruntă.

Vineri, 17 noiembrie, Mihăiţă Beştea, pentru a veni în sprijinul celor care întâmpină probleme în domeniul pensiilor a invitat un specialist, pe doamna Tatiana Zaharia– Director al Casei Judeţene de Pensii Călăraşi :

,, Mâine voi fi prezent la audiențele noastre săptămânale, dar cu o ușoară modificare de program menită să aducă o contribuție semnificativă la rezolvarea problemelor cu care vă confruntați. Începând cu ora 8:00 dimineața, voi deschide porțile dialogului și voi sta la dispoziția dumneavoastră.

După orele prânzului, se va alătura discuției noastre și doamna Tatiana Zaharia, Director al Casei Județene de Pensii Călărași, pentru a găsi soluții eficiente pentru problemele cu care vă confruntați în domeniul pensiilor.

Prin această inițiativă, dorim să consolidăm legătura dintre administrație și comunitate, să ascultăm nevoile fiecărui cetățean și să identificăm împreună cele mai bune soluții.

Comunitatea noastră se întărește prin dialog deschis și cooperare, iar eu sunt aici pentru a vă susține în fiecare demers.

Vă aștept cu drag, mâine, la sediul din PSD Oltenița, din B-dul. Tineretului.

LIPSA COMUNICĂRII ESTE CEL MAI MARE DUŞMAN AL RELAŢIILOR       INTERUMANE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*