Marius Dulce este vinovat că există ,,boi încălţaţi” ?

Am avut „fericirea” să întâlnesc părinţi care îşi cresc şi educă copiii să devină „boi încălţaţi”. Este de plâns, dar în zilele noaste părinţii sunt aceia care îşi încurajează copiii prin nepăsare să devină aşa.
După mult timp de așteptare, au demarat lucrările de modernizare în Cartierul Măgureni. Cauzele tergiversării au fost multiple, din păcate neexplicate de specialiştii în comunicare ai primarului Marius Dulce. Să nu deranjeze sau să nu îşi ,,deranjeze” prietenii.

Este şi cazul Parcului Jirlău unde a trebuit refăcut proiectul din cauza unor ,,deştepţi” care prevăzuseră irigarea a zeci de hectare cu apă….potabilă. Tot Marius Dulce este „vinovat”!
Vinovat că nu spune public ce dezastru a găsit în proiectele fostei administraţii trâmbiţate pe reţelele de socializare de unul care nu a realizat nimic în viaţa lui prin forţe proprii, abonat de mic la bani publici şi care a uitat ce dezastru era în oraş în timpul derulării proiectului de modernizare al străzii Griviţa şi pe B-dul Nicolae Titulescu.

Să ne întoarcem la boii noştri încălţaţi.
Imaginea postată pe pagina de facebook a unui cetăţean din Cartierul Măgureni face cât o mie de cuvinte.
Las aici câteva dintre comentarii :
,, Cât de idiot să fii să faci aşa ceva?”
,,După ce că se fac aşa de greu. Atât putem. Chiar ne merităm să stăm în praf”
,,O naţie de retardaţi, asta suntem. Fără nici o supărare sau discriminare”
,, Ne plângem peste tot că nu se face. De atât suntem buni, să ne plângem.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*