Daniel Florea s-a întors acasă / AUR Călăraşi – Greu de ucis!

     În data de 6 februarie, călărăşeanul Daniel Florea a susţinut prima conferinţă de presă în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene locale sub sigla AUR.

   Eleganţa, educaţia şi bunul simţ al domnului Daniel Florea au făcut o impresie bună reprezentanţilor mass-media prezenţi la eveniment. Din acest punct de vedere, este de apreciat deschiderea domniei sale, este primul om politic care a invitat toţi reprezentanţii presei locale la această conferinţă. Cei care au avut disponibilitate au participat, au lipsit jurnaliştii angajaţi la stat şi cei care nu au primit ,,binecuvântare” de la stăpânii vremelnici.

 Fostul deputat de Călăraşi a revenit după mulţi ani în oraşul natal, hotărât să schimbe în bine viaţa călărăşenilor. Daniel Florea a fost însoţit de vicepreşedinţii Marian Dumitru, Romeo Botoşineanu şi coordonatorul regional AUR- Mohhamad Murad.

,, Se așteaptă foarte mult de la noi, într-un timp foarte scurt. Sunt convins că vom face față pentru că am văzut entuziasmul… Este o provocare dar sunt convins că vom reuși să realizăm ceea ce ne-am propus pentru oameni. Noi trebuie să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor lor. Eu sunt convins că vom câștiga alegerile și vom ajunge la guvernare. Avem nevoie de programe reale, de oameni inteligenți, gospodari ca să punem proiectele în aplicare. Am rămas plăcut surprins de căldura cu care am fost întâmpinaţi de oameni şi acest lucru mă obligă pe mine şi echipa mea să schimbăm în bine lucrurile în judeţul Călăraşi” a declarat Daniel Florea.

  Surse de presă ne-au informat că revenirea la Călăraşi a deputatului Daniel Florea a provocat deja reacţii în mediul politic de pe malul braţului Borcea, constituind un duş rece pentru cei care îşi făcuseră deja planurile pentru viitor.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*